diumenge, 25 de desembre de 2016

CONCERT DE NADAL 2016

El passat dijous 22 de desembre vam celebrar el concert de Nadal a l'escola. Com que el van fer el darrer dia del primer trimestre, va ser encara més especial.

Tots els alumnes van fer un gran esforç per aconseguir que el concert fos perfecte. A més, al final ens vam despedir cantant una cançó TOTS JUNTS!
Espero que passeu unes molt bones festes i torneu amb molta energia el dia 9 de gener del 2017...
Aquí teniu les actuacions de cada curs:dijous, 22 de desembre de 2016

CONCERT DE NADAL

 

Avui hem cantat al concert de nadal. Hem estat junts tots els fiets i fietes d'escola, les mestres i les famílies que han pogut venir. Pels qui no heu pogut venir aquí teniu els vídeos de les cançons.
BON NADAL A TOTHOM!

dimecres, 21 de desembre de 2016

MANNEQUIN CHALLENGE!

Aquí teniu el Mannequin Challenge que hem fet a la classe de música! Ja veureu, estem fantàstics!
 

RECOMANACIONS DE LLIBRES

La passada setmana vam fer dues recomanacions de llibres. Una la va fer Júlia Camps i l'altra la va fer Martí.
Júlia ens va recomanar "L'herència" del Vaixell de vapor i Martí "Vieja escuela" de la col·lecció del Diario de Greg. Tots dos ho van fer molt bé.

CANTEM A L'ESCOLETA I A LA RESIDÈNCIA


El passat dimecres dia 14 vam anar a l'escoleta Fort de l'Eau a cantar unes nadales als fillets i filletes de 0, 1 i 2 anys. Ens van escoltar molt atents i tant ells com nosaltres vam xalar. Com a agraïment ens van regalar un punt de llibre fet per ells i ens van donar coca. Moltes gràcies guapos i guapes!
En tornar vam berenar a l'esplanada, vam jugar una mica al parc i després vam anar a la residència d'ancians.
Allà vam trobar un ambient de caliu. Tot el personal, juntament amb els avis i avies, estaven contents de rebre'ns. Van escoltar les nadales, alguns es van animar a ballar, a tocar qualque instrument... i fins i tot ens van demanar cantar la cançó de "Es Mahón".
Han sigut dues experiències molt guapes i hem xalat molt tots/es junts/es.
*Gràcies a "Joan de música" per acompanyar-nos!


dilluns, 19 de desembre de 2016

CONCERT DE NADAL!

El proper dijous 22 de desembre celebrarem a l'escola el que ja va camí de convertir-se en tradició: el nostre concert de Nadal! Com alguns de voltros ja sabeu, el repertori del concert està format per cançons amb un missatge important que transmetre i sense contingut religiós. Espero que tots els que pugueu ens acompanyeu!

Joan

dijous, 15 de desembre de 2016

LA CONFERENCIA DE JUAN JOSÉ: 5 MONUMENTOS DE ESPAÑA

Aquí teniu la conferència sobre els cinc monuments d'Espanya que ens ha exposat en Juan José. Ell en destaca cinc com a més rellevants: l'Alhambra de Granada, La Mezquita de Córdoba, el Acueducto de Segovia, La Sagrada Família y la Catedral de Burgos. Ens ha comentat certs aspectes referents a l'any de construcció, estil, localització... Ha estat molt interessant! Molt bé Juan José!


dimarts, 13 de desembre de 2016

LA CONFERENCIA DE PAULA MOYA: EL HÁMSTER

Heu vist qualque vegada un hàmster? A que són monos? De quin color us agraden més? Sabeu quines races existeixen? Sabeu que pot menjar i que no pot menjar un hàmster? Tot açò i més ens ha explicat na Paula Moya sobre aquest animal tan curiós.