dijous, 9 de febrer de 2017

RECOMANACIÓ DE LLIBRES: QUIM

En Quim ens ha recomanat un llibre que pertany a una col·lecció que no coneixíem gran part de la classe. El seu llibre es titola "L'Agus i els monstres. La llegenda del mar". Agus i els monstres és obra de Jaume Copons i Liliana Fortuny. La Liliana dibuixa i en Jaume escriu, però els dos pensen. Es van conèixer per casualitat i van començar a treballar junts.
Sinopsi: Ep, hola! A hores d’ara ja hauries de saber que sóc l’Agus Pianola i que convisc amb una colla de monstres. Tots junts ens ho passem superbé llegint i vivint les aventures més esbojarrades que et puguis imaginar. I també lluitant contra el mal del Dr. Brot i el cap de pardals del seu ajudant Nap! Ara resulta que a l’Emma, a la Lídia i a mi ens ha tocat un viatge meravellós a una illa deserta! Quina casualitat, oi? Doncs jo sospito que aquesta illa no és tan deserta com ens la pinten... Ai, no sé què faríem sense amics tan enginyosos com el nostre estimat Emmo!
Us animam a llegir-lo, a Quim li han encantat!

4 comentaris:

  1. Me ha gustado mucho el libro igualmente que no lo he leído

    ResponElimina
  2. El llibre te molta bona pinta...no per menjar sino per llegir vamos que mola molt tinc ganes de comprar-mel bueno no se es igual ho has fet fantastica-ment.

    ResponElimina
  3. M´AGRADAD MOLT LA TEVA PRESENTACIO

    ResponElimina