AUTOBIOGRAFIES
Aquest trimestre hem treballar la biografia i l'autobiografia. Com a producte final hem realitzat la nostra autobiografia pensant que tenim aproximadament 40 anys.
Aquí les teniu totes per si voleu llegir-les... A veure què us semblen!AUTOBIOGRAFIES
MOHAMED AMAHJOUR

Vaig néixer el 23 d’agost del 2006 a Maó. Vaig estudiar al CEIP Sa Graduada des dels tres anys fins a 6é de primària amb 12.
Era un al·lot molt juganer. Jugava en un equip de futbol, el C.D. Menorca. També m’agradava jugar molt als vídeo jocs i era un apassionat dels jocs de la Play Station.
Vaig marxar al IES Cap de Llevant, on vaig graduar-me de la ESO i el Batxiller. Eren uns anys bastant complicats en els estudis, perquè havia d’estudiar molt.
Gràcies a les notes que vaig treure, vaig poder anar a estudiar a la universitat d’Oxford, on vaig fer la carrera i el màster de medicina especialitzat en traumatologia.
Aquells any vaig conèixer a molta gent i amics, amb qui encara estic en contacte. Vam passar molt de temps junts i vam compartir molt de records.
Al acabar els estudis universitaris, vaig treballar de metge durant deu anys.
Durant aquests deu anys, vaig arribar a conèixer moltes persones en el meu ofici, des de futbolistes, jugadors de bàsquet, fins a cantants famosos.
Després d’aquells deu anys treballant vaig decidir fer un viatge arreu del món, on vaig visitar: l’Índia, el Japó, Brasil, Sud Àfrica, entre altres. Va ser un viatge inoblidable, perquè he arribat a conèixer les diferents cultures i la gent del poble.
Finalment vaig assentar-me a Londres on visc actualment treballant de metge.

OUMNIA AZAHRAI
Hola, vaig néixer a un petit país de l’Àfrica que es diu Marroc al 2006, el 2 de setembre.
Després de 6 mesos ja podia caminar. La primera paraula que vaig dir va ser “mamà”.
L’any 2007 vaig venir amb els meus pares i els meus germans, a viure a l'illa de Menorca. Quan tenia quatre anys vaig començar a l'escola de Sa Graduada. Des del primer dia na Julia C., Julia F., Paula Mi., Paula Mo. i Dana després vaig ser amiga de na Salima i Assma.
Als 12 anys vaig anar a l’Institut Ramis fins al 2024.
Després vaig anar a la Universitat d’Oxford a estudiar medicina. Al Mateix temps vaig treballar. Als 20 anys, vaig  escriure còmics de misteri. Quan tenia 25 anys vaig acabar la Universitat. També vaig convertir-me en una escriptora de còmics de misteri. En aquell temps em vaig casar i vaig tenir tres fills.
Als 36 anys vaig deixar de publicar còmics i vaig començar a fer feina a l'hospital de Barcelona.

JORDY EMMANUEL ASANZA MERINO


Hola sóc Jordy vaig néixer al 2006 el 2 de maig. La meva primera paraula era “mama” quan vaig  aprendre a caminar als 9 mesos. Anava a l'escoleta San Josep amb uns amics “Victor i Magui”. I anava a primària de Sa graduada. He anat a l'institut del Ramis i després al Cap de Llevant. Vaig anar a la universitat Complutense de Madrid amb dos amics Quim i Aaron, jo a estudiar infermeria i en Aaron i en Quim informàtica. Treballaré de metge i després a una tenda de medicina i vaig conèixer a una xica i vol treballar amb jo. El meu amic Martí vol anar a Egipte amb jo i anam perquè és arqueòleg  i me cas amb una xica de Madrid i tenim dos fill i un fill que es diu Marcos, té una infermetat molt perillosa que el pot matar i com jo sóc metge el puc ajudar i totes les medicines las tinc jo. Cada dia  i tota sa meva família esta molt preocupada amb Marco i sa meva mare està molt trista perquè  el meu germà se n'haja anat de viatge a Sevilla i m'agrada sa meva família.


AYMAN AZARAOUAL 
Sóc n'Ayman Azaroual, el meu pare es diu Ahmed Azaroual i la meva mare es diu Yamina El Hajioui. Vaig néixer el 20 d' Octubre del 2005, la primera paraula que vaig dir va ser “papà”, vaig començar a caminar amb un any i mig, i a parlar amb dos anys. El 2009 vaig anar a l'escola primària de Sa Graduada quan tenia quatre anys. Després de nou anys vaig acabar l'escola i anava a l'institut on vaig estudiar molt. Desprès vaig anar a la universitat, quan tenia 25 vaig ser professor d’Educació física, Català, Socials, Castellà i Matemàtiques, desprès de tres mesos em vaig casar amb una fieta molt guapa. Desprès de dos anys vaig tenir un fill i una filla que es diuen Mohamed i Paula, i nosaltres vam anar a Madrid amb tota la família, vaig quedar de professor, desprès d’un any i mig va néixer la meva filla que es diu Júlia i vam quedar a Madrid tots els 30 anys.

MANUEL CAMPINS FULLANA

Sóc Manuel Campins Fullana, vaig néixer el 18 de Novembre del 2006 a Maó a l’hospital Verge del Toro. Els meus pares són Marc i Sun. Vaig anar a la guarderia Sant Josep quan tenia 10 mesos. Als tres anys vaig anar a l’escola de Sa Graduada.
Als vuit o nou anys vaig anar a l’equip de futbol C.D. Menorca on em van batejar i als mateixos anys vaig anar a l’equip de futbol (C.D. Menorca). Al mateix temps vaig fer la comunió a l'església de Sant Francesc de Maó a on m’havien batejat.
Als 13 anys vaig anar a l’institut Cap de Llevant, i vaig treure molt bones notes. Com volia ser arquitecte em vaig desplaçar a Barcelona on vaig viure cinc anys. Als 22 anys vaig tornar a Maó per fer feina. Aquesta feina va durar fins als 30 anys, em vaig canviar de feina perquè no guanyava molt de doblers. Als 35 anys vaig ser jardiner fins als 40 anys.

BIEL GALMESA CAMPS GARCIA

Jo vaig néixer al 2006 a Gorche-Cidama una comunitat autònoma de Etiòpia. Júlia i jo vam ser adoptats per una família espanyola. Quant vaig arribar a Menorca als dos anys i em van apuntar a bàsquet a un equip que es diu Alcázar. Al 2009 vaig anar a l’escola de Sa Graduada de Maó. Al 2018 vaig acabar l’escola i vaig.
Al 2009 jo i la meva germana vam anar a l’institut del Cap de Llevant. Al 2024 vaig anar a la universitat de Barcelona. A Barcelona vaig anar a estudiar i a jugar a bàsquet. A la universitat vaig estudiar: GEOGRAFIA, DRET I ENGINYERIA. Als 26 anys vaig acabar la universitat i vaig anar a jugar a bàsquet al Barça. Al 2031 vaig conèixer una dona a Barcelona i ens vam casar i ara tenim 6 fills i 3 són adoptats: El gran es en Marc que va ser el meu primer fill que ve de Etiòpia, la mitjana es diu Judit que va ser el segona filla i la vam adoptar de Xina, després d’uns mesos vam tenir als bessons que es diuen Jordi i Francesc, al 2036 la meva dona, els meus fills i jo vam anar a Vietnam a adoptar una nena. Al 2039 vaig anar a la NBA i em vaig endur la família a EEUU. Després de set anys vaig deixar la NBA i ara sóc un advocat molt bo i ara he començat a estar més amb els meus fills.

JÚLIA GENZEBE CAMPS GARCIA
Sóc na Júlia Camps Garcia i vaig néixer a Etiòpia (Gorche Sidama) el 25 de Agost del 2006 (amb anys etíops el 1999).
Al 2008 els meus pares es van morir, però ningú sap perquè ,el meu pare es deia Gaduna Magane i la meva mare es deia Gontu Gabaro, i es per això que el meu nom real es Genzebe Gaduna Magane .
Al 2009 una família de Maó amb les intencions d'adoptar a dos nens després de tres anys va adoptar al meu germà Biel (Galmesa Gaduna Magane) i a mi, aquesta família estava formada per dos adults, el meu pare actual Santiago Camps Taltavul i que va néixer el 13 de Juliol de 1967, i la meva mare Gemma Garcia Querol que va néixer el 24 de Agost de 1965, i dos germans més grans, la meva germana Aila Camps Garcia que va néixer el 23 de Agost de 2001, i el meu germà Aniol Camps Garcia que va néixer el 24 de maig de 2003.
Quan era petita no vaig anar al parvulari perquè ja tenia dos anys i mig. Vaig anar a l'escola de Sa Graduada gràcies als meus germans grans, igual que hi va anar el meu pare i el meu avi Santiago que va morir l´any 1985 quan el meu pare tenia 18 anys. Després d'uns anys em vaig adonar que faltava un membre de la meva família, el germà de la meva mare l´any 1988 per un accident de cotxe.
El 25 de Gener del 2015 els meus pares es van separar i vaig sentir com si hagués perdut un altre família i durant un any vaig mantenir l'esperança que tornessin junts fins que la vaig perdre.
A 1r d'ESO estava molt nerviosa perquè havia crescut molt el tema del bulling, però durant tota l'ESO i el Batxillerat no va passar res de l´altre món. Quan vaig tenir 17 anys vaig decidir estudiar perruqueria, i estudiava perruqueria mentre treballava al Baraka (una pizzeria) per poder-me pagar l'apartament el menjar i els estudis, em volia demostrar que era una persona independent. Després d'un any em vaig adonar del que en realitat m'agradava, els nens problemàtics, volia treballar a un reformatori de menors perquè no se´m dona malament solucionar els problemes personals que fan que els nens tinguin un comportament peculiar, sóc capaç d'enfonsar-me en els problemes i solucionar-los, perquè quan tenia de 10 anys a 15 anys tampoc era un sant que penses que l’escola era divertida però era conscient de que era necessària, tampoc m'encantava estudiar però ho feia perquè era lo que tocava i era conscient i agraïa que pugues tenir aquests recursos encara que no m'agradessin.
Al 2037 em van donar un treball com a psicòloga al reformatori de Barcelona. Als 21 anys em vaig enamorar d'un fiet que es deia Jenzán que també era adoptat i junts vam adoptar a 5 nens, una asiàtica que es deia Judit, un indi que es deia Ramb, un rus que es deia Marc, una estatunidenca que es deia Alícia, un espanyol que es deia Josep i tres nens trigèmins que es deien Pol, Pau i Pen, eren exactament iguals de manera física i només vam tardar tres anys en tenir-los a tots. Al 2014 en Jazén i jo vam decidir mudar-nos a Honolulu una illa de Hawaii i fer el nostre propi reformatori ens va costar anys però ho vam fer i va ser un dels 5 millors reformatoris del món. Cada poc anàvem a Menorca per veure a la família.
Ara tinc 40 anys, els meus fills cada cop són més independents, tinc una família fantàstica, un treball fantàstic i una vida fantàstica... crec que no es podria demanar res més en una vida.

HUGO CANDEIRA MIR
Vaig néixer a Maó, la capital de Menorca, en les Illes Balears, una petita illa del Mediterrani. Els meus dos maravellosos pares Julio Carlos Candeira de Arriba i la meva mare Maria Cristina Mir Parrilla. Vaig estudiar infantil i primària al Col·legi Public Sa Graduada en el centre de Maó. Vaig estudiar secundaria i batxillerat al Cap de Llevant a les afores de Maó, vaig acabar amb 18 anys. Vaig estudiar la enginyeria industrial la ETSEIB de Barcelona. Vaig tornar a Menorca per fer feina i tenir una família. Vaig tenir una parella, un fill i altre fill adoptat de Japó.AARON JOSUE CORONEL CHÁVEZ
Em dic Aaron Josue Coronel Chávez, vaig néixer el 23 de gener de 2005 a Bolívia i els meus pares es diuen Sivia i Eduardo.
Als 9 mesos vaig dir la meva primera paraula “mamà”. En novembre de 2005 vaig aprendre a caminar.
En l'any 2006 vaig anar de viatge a l'illa de  Menorca amb tota sa meva família. Vaig anar a l'escoleta Es Passerells.
Als tres anys vaig anar al col·legi Sa Graduada on  vaig estudiar fins a 6è de primària.
Quan estava a P5 va néixer el meu germà “Jessyd” que també va anar a la mateixa escola.
Vaig estudiar a l'institut Cap de Llevant fins  a segon i vaig fer batxillerat.
Vaig anar a la universitat Complutense de Madrid i vaig estudiar Informàtica.
Quan vaig acabar la universitat vaig començar  a treballar a Ecomputer en Madrid d'informàtic fins avui que tinc 40 anys.
En en l'empresa on vaig fer feina vaig conèixer a una dona i em vaig casar amb ella i vam tenir un fill que es diu Pablo.
Amb tota la família vam anar de viatge a Anglaterra.

OTMAN EL BARNOUSSI


Vaig néixer l'any 2006 el 6 de novembre de l’any 2016 quant la meva mare quan tenia 17 anys. Quan estava a 5 cinquè la meva mare tenia 27 anys i quan després tenia 29 anys. Estava a l'institut a després he acabat 2n de Batxillerat i m'he casat als 31 anys i tenia 4 fills. Estava estudiant de policia.
Quan  tenia  37  anys  i  als  40  anys  era militar i vivia  en  una  casa  de  3  pisos. Una cosa, la  carrera  va  ser  un  poc  difícil, institut i el batxillerat.


ASSMA EL MADANI AKODAD
Hola, el meu nom és Assma i tinc 10 anys. Vaig néixer el 22 de juliol del 2006.El meu naixement va tenir lloc en l'hospital Verge del Toro de Maó. De petita, amb 4 anys, em van inscriure a Sa Graduada,mai vaig anar a la guarderia. Vaig acabar els meus estudis de primària en aquesta escola. A l'institut Joan Ramis i Ramis vaig estudiar fins a segon de batxillerat. Després vaig  seguir estudiant  la carrera de medicina a la Universitat de Barcelona
Em vaig casar als 20 anys i vaig tenir 3 fills. Vaig tenir una filleta i dos fillets. Amb ells i el meu marit vam visitar alguns països com per exemple Marroc i vam visitar a una família que viu al Marroc i també vam anar a la platja que es diu Jo sima.                                                                       
Vam fer un diari de la família on  escrivíem allò que vi viam i posàvem fotos per recordar-nos de aquells moments ho vam posar-lo bé tota família. Quan els nostres fills els vam inscriure als 3 a la guarderia on jo mall hi vaig anar. I  quan men vaig entrar a primer de la ESO pues en vaig començar a pos arma el micado i mall men vaig separar de la meva família.

DANA FEMENIAS ORTIZ
Jo vaig néixer el 2006. Em dic Dana Femenias Ortiz. Quan tenia tres anys vaig començar l'escola. La meva família són Sara, Javi i Noah. Quan vaig acabar l'escola tenia 11 anys i mig i vaig fer l'insti al Pasqual Calvó i per últim vaig fer 1r i 2n de Batxillerat. La meua afició va ser la meva feina d’actriu. Em vaig casar als 30 anys amb el meu home Marc Orfila. Als 33 anys vam adoptar un fill Etíop i al cap d'un any vam adoptar un altre fill, només que aquest és Finlandès. Al cap de dos anys vam adoptar una filla Xina. Per últim als 40 anys vam fer una foto familiar.

JÚLIA FUXÀ CANELAS
Em dic Júlia Fuxa Canelas, vaig néixer l’11 de desembre del 2006 a Menorca. Ara visc a Maó al Carrer del sol, amb els meus pares Nito i Ana, també amb el meu ca que es diu Pinxu de raça podenco. Jo no tinc germans però m'agradaria. Vaig anar a l'escola de Sa Graduada vaig començar amb 3 o 4 anys fins a 6é. El 12 de gener vaig anar al meu primer viatge a Barcelona amb 10 anys. Amb un 11 anys vaig acabar 6é llavors vaig anar a confirmar-me a l'institut per a tornar a l'estudi. Amb 24 anys vaig acabar l'institut. Al 2024 em vaig casar i vaig tenir una filla que es diu Carla i vam adoptar un ca de raça Dàlmata. El 15 de Febrer vam mudar-nos a Galícia. Llavor em vaig apuntar a la feina de veterinària però em vaig adonar que tenia que sacrificar-los així que ho vaig deixar i em vaig apuntar de venedora de roba fins als 40 anys.

SALIMA GHARMAOUI

Vaig néixer el 17 de setembre de 2006. El meu pare es diu Ali i la meva mare Louiza, el meu germà es diu Ayoub i la meva germana Fatima. En  el 2018 aniria a 6é. En el any 2020 aniria a primer de la ESO. En el 2022 estaria a tercer de la ESO, i estaria nerviosa. En l’any 2024 estaria estudiant de farmàcia. En 2025 ja he estudiat farmàcia i he guanyat el diploma de farmàcia i m’han deixat ser doctora de farmàcia. En l’any 2026 seria doctora de hospital. En el any 2027 ja seria doctora. En l’any 2028 he guanyat un viatge a València! En els 2029 estaria estudiant en Valencia professora. En l’any 2030 aniria de vacances a Alemanya. En 2031 me compraria un gosset li faria de nom Luci. En l’any 2034 aniria a Marroc. En l’any 2038 aniria a Galicia. En 2040 adoptaria una filla.

PAULA MIRANDA GARCÍA
Sóc na Paula Miranda Garcia i els meus pares són n'Eduardo Gabriel Miranda (1982) i na Begoña García Díaz (1978). Vaig néixer el 4 d'abril a Maó, Menorca. Amb un any vaig començar a caminar i parlar. Al 2008 vaig aprendre les meves primeres paraules en anglès i amb tres anys vaig començar l´escola. Al 2010 va néixer la meva germana Sofia (el 15 de maig) . Amb cinc anys, vaig aprendre a muntar en bici i a llegir. Al 2012 vaig començar a jugar a tennis i al 2015 va néixer el meu germà petit , n'Álvaro (el 3 de juliol). Al 2018 vaig començar l'institut al Cap de Llevant i al 2022 batxillerat. Amb 18 anys , vaig començar la universitat estudiant biologia i al 2028 vaig acabar els meus estudis. Amb 24 anys vaig començar a treballar de biòloga en uns laboratoris a l'Amazones estudiant la flora i la fauna. Dos anys més tard ja havia descobert dos animals nous i quatre tipus d'insectes, entre ells dos tipus de papallona, era molt imaginativa i tenia molta curiositat per les coses noves. Al 2030 torno a Menorca, em caso i tres anys després tinc 2 fills, na Laura i en Rubén (5 de març). Durant aquesta etapa, viatjo a Etiòpia amb els meus dos fills mentre el seu pare treballa com a astrofísic a Londres. cinc anys més tard ens mudam a Argentina, on publico el meu primer llibre: “L'enciclopèdia animal” on anomeno tots els animals que existeixen, les seves característiques i la seva alimentació entre altres. Als estius anàvem a l'observatori de Canàries de vacances. Set anys més tard descobreixo una cura per al càncer i l´any següent em vaig a l´observatori-laboratori que van obrir al 2029. Ara tenc 40 anys i segueixo viatjant per el món amb la meva família.

PAULA MOYA AMELLER
Sóc na Paula Moya Ameller vaig néixer dia 20 d'agost de 2006 a Mallorca, a l'hospital Son Dureta.
Després de dues setmanes em van dur a Menorca. Em vaig criar allà amb el meu pare Miquel que va néixer l'any 1971, amb la meva mare Patri va néixer l'any 1977, amb la meva germana gran Clàudia i amb la meva germana mitjana Natàlia.
Vaig començar a caminar quan tenia un any.
Els meus pares es van separar quan tenia dos anys. Vaig anar a la guarderia de Sant Josep. Als tres anys vaig començar l'escola a Sa Graduada. Quan tenia 13 anys vaig començar l'institut al Cap de Llevant, vaig fer l'ESO i vaig estudiar teatre. Vaig anar a Barcelona i vaig fer la carrera d'art dramàtic.
Em vaig casar al 25 anys. Un any més tard vaig tenir una filla que es diu Alícia.
L'any 2030 em van demanar a veure si volia fer un teatre, va ser l'acte de la meva vida!
Un any mes tard vaig tenir el meu fill, en Bruno. En aquell moment em vaig adonar que m'encantaria viure al camp, era el meu somni, llavors ens vam anar a viure al camp, amb na Júlia Camps.
Des d'aquell dia vivim allà.

SARAY ORFILA TOMASETI

Hola soc na Saray Orfila Tomaseti, i vaig néixer el 5–11–2006, a Maó. La meva mare és na Sara Tomaseti Gómez, que és ama de casa i me cuida a  jo i al meu germà Ibai Orfila Tomaseti. La meva mare va néixer el 5–3-1985, i el meu germà dia 23–12–2008. El meu pare és n'Ignacio Orfila Fernández i treballa de maquinista i va néixer el 15–9–1982.
Jo vaig començar a xerrar als 2 anys i 2 mesos, no vaig anar a cap guarderia. Sa primera peli que vaig veure va ser Harry Potter. Sóc vegetariana però un poc rara. La meva primera escola va ser la d'ÉS Castell i als 7 o 8 anys vaig venir a Sa Graduada, vaig acabar als estudis a 4 de la uni. Vaig anar al Cap de Llevant i després vaig anar a la universitat de Barcelona. Vaig començar a treballar d'astro-física i  més endavant vaig tenir una filla però me vaig quedar soltera i vaig tenir un moix i un ca. Ens anaven de viatge quan podíem i, bueno als 40 anys encara seguia treballant i fent el que tenia que fer.

MAGUI PONS ANGLADA

Em dic Magui Pons Anglada, vaig néixer el vuit de maig de 2006 a l’hospital de la mútua a maó, a les 12:50 del mati.
Em van batejar el 5 de novembre de 2006 a l'església del roser a es castell. La meva mare és diu margui, va néixer el 07-11-1971, el meu pare és diu Kiko, va néixer el 17-12-1962 i la meva germana és diu Jessi i va néixer el 9-12-1985.
El 2007 vaig començar a la guarderia de Sant Josep a maó, i vaig anar dos anys llavors vaig començar a sa graduada.
9 anys després vaig anar a l’institut cap de llevant, vaig fer 4 anys d'ESO i després vaig anar a fer un modul de cuina.
Després de uns anys estic cuinant a un restaurant que és diu ses forquilles a maó.
Uns anys després vaig muntar el meu propi restaurant que és diu “fire” i encara faig feina allà.
Després de 2 anys em vaig casar i vaig tenir un fill i una filla que és diuen marc i marta i esper que la meva filla i el meu fill facin feina al meu restaurant.
Segur que seré molt feliç.

SILVIA PONS ORFILA

El meu nom és Silvia Pons Orfila i tenc 12 anys .Vaig néixer el dia 30 de gener de l'any 2005, a l'hospital Monte Toro de Maó. Els meus pares es van separar quan jo tenia 11 anys. Vaig estudiar a Sa Graduada des de 2n fins 6é de primària quan vaig acabar el curs 17-18 i vaig anar a l'institut Cap de Llevant. Els meus pares van fer feina a un restaurant i a un lavanderia. El meu esport preferit era el judo. Vaig fer feina de perruqueria  i esteticien. I per últim tenc una germana i un gos.
La meva vida personal: Tenc família, tenc paella i dos filles. Vaig començar a estudiar perruqueria al 2020-2021. I després vaig començar a estudiar  estètica al 2024 fins el 2028.
Actualment visc a un pis n. 2n-1n C/Rector Mort, amb la meva família i fent feina a una perruqueria amb una sala de estètica.

VICTOR PONSETI TUDURÍ

Em dic Victor Ponseti Tuduri vaig néixer el 25 de Gener a la policlínica Verge del Carme. Els meus pares són Jaume Ponseti Pons (1968) i la meva mare es diu Carmen Tuduri Olives (1972), i la meva germana es diu Paula Ponsèti Tuduri. Vaig començar la guarderia als dos anys, amb tres anys vaig anar a Sa Graduada. Amb set anys vaig jugar a bàsquet a la Salle. Amb 10 anys vaig fer el meu primer torneig a Ciutadella. Amb 10 anys vaig anar a fer un Torneig a Hospitalet i vam quedar campions del torneig. Vaig anar al cap de llevant, i vaig estudiar a la universitat UIB per estudiar arquitectura. Als 26 anys les meves obres arquitectòniques van agradar a tot el món . Als 27 anys la meva passió pel bàsquet vaig entrenar dur per anar a la NBA i ho vaig aconseguir. Vaig jugar amb molts equips com Cavaliers, OKC i em vaig quedar amb Golden State Warriors, vaig guanyar 7 anenys de la NBA. Em vaig retirar amb 40 anys i quan em vaig anar de la NBA vaig seguir fent arquitectura.

QUIM REINÉS PONS

Dia 10 d'octubre del 2006 vaig néixer a Maó Menorca a l'hospital Monte toro.
Al 2007 vaig començar l'escoleta a Es Passerells i dos anys més tard a Sa Graduada.
Al 2013vaig viatjar a Paris, i uns anys després a un creuer per tot el Mediterrani. Al mateix any vaig començar el bàsquet al CD Alcázar.
Ja acabada l’escola, vaig començar la ESO al Cap de Llevant, més tard vaig anar a Londres de viatge, que va ser uns dels meus viatges preferits.
Anys després me'n vaig anar a estudiar informàtica a Barcelona i molt més  tard torn a Menorca a treballar.
Als 35 anys em vaig casar i un any després me divorcio. Als 38 anys vaig adoptar un fiet i una fieta de Rússia. Als 39 em torn a casar i ara la meva dona esta embarassada. Ara estic amb una dona molt bona que cuida a els meus fills  i jo treball d’informàtic.
 I ara tots estim contents.

JUAN JOSÉ SÁNCHEZ GONZÁLEZ
Sóc Juan José Sánchez González. Vaig néixer l'any 2006 a l'Hospital Verge del Toro dia 1 de Desembre a les 11:45 pm. La meva mare es diu Vanessa González Andrade, el meu pare Galo Sánchez Espinoza. També tinc un germà, de nom Sebas. Vaig anar a la guarderia els passerells l'any 2007. Després l´any 2008 vaig anar a un altre guarderia que es dui Magdalena Humbert. L´any 2010 vaig anar a  equip de futbol que es diu Unión, 2011 vaig anar a Sa Graduada de 1r fins 6é.Quan vaig acabar 6é vaig estudiar l'ESO al Cap de Llevant que van ser quatre anys de ESO i dos de batxillerat. Després vaig anar a una universitat de Madrid  quan tenia 20 anys i vaig estudiar medicina a un hospital de Madrid. Als 24 vaig tenir parella, un fill  i una filla. Vaig acabar dels 20 fins els 30 als 30 també em vaig anar a Menorca i vaig ser arquitecte fins els 40.

ERIK SEGUÍ SABATÉ

Em dic Erik Segui Sabater, vaig néixer l'any 2006. Als tres anys vaig anar a l'escoleta de Sant Josep. Als cinc anys vaig anar a l´ escola Sa Graduada  i vaig fer de p3 fins a 6é. Als onze anys vaig anar a l'ESO a l´institut Ramis i Ramis després vaig anar a  la universitat de VIC a estudiar medicina, va ser molt dur però després vaig tornar a Maó perquè em van donar treball a l'Hospital Mateu Orfila. Quan tenia vint-i-cinc anys vaig trobar núvia i als trenta anys em vaig casar, als trenta-tres vaig tenir el meu primer fill i als trenta-sis vaig tenir el meu segon fill. I ara seguesc vivint amb la meva família.

MARTÍ SEGURA PONS
Jo, Martí Segura Pons ,vaig  néixer  a MAÓ el 20 d’octubre de  2006.
Sóc fill de Oriol Segura Gremme i Gemma Pons Carreras. Tinc  tres germans, Júlia  la meva germana va néixer dia 24 de juliol de 2004,Pol el meu germà va néixer el 1994 dia 2 de febrer i Carla, la més grossa, va néixer el 1992 dia 2 de desembre. El meu pare Oriol, va néixer dia 30 d’agost  de 1962  a Barcelona i la meva mare Gemma, el dia 24 de maig de 1976 a Maó.
Vaig començar a caminar als 10 mesos i la meva primera paraula va ser “no”.
Vaig anar a l’escoleta dels Passerells a Maó. Vaig  passar primària a SA GRADUADA i després vaig estudiar  l’ESO al CAP DE LLEVANT.
Vaig estudiar arqueologia a la universitat RAMON LLULL de Barcelona acabant la  carrera   el 2030.El 2032 treballant pel departament d’investigació de la universitat  de Cambridge vaig ser enviat a Egipte per dur a terme unes excavacions i investigar una tomba, on vaig trobar una estàtua de Ramsés III, també vaig participar en diferents expedicions al desert del Gobi en la recerca de fòssils de dinosaures. El meu equip i jo vam trobar l’esquelet d’un Triceratops.
Aquests esdeveniments  em van fer famós i em  vaig convertir en un dels millors arqueòlegs del món. Als 38 anys em  vaig casar amb Jessica Gulham de nacionalitat americana, sense tenir fills. Amb 39 anys  vaig anar a viure a Portugal on em vaig quedar a viure amb la meva parella. Als 40 anys  vaig complir el meu somni, conèixer el millor arqueòleg del món, Howard Carter.
Ens vàrem fer molt amics i vam treballar junts en diferents projectes molt interessants.
Avui en dia em dedico a donar classes d’arqueologia a Portugal.

OLIVER TORRES ABAD
Vaig néixer l'any 2006 a Menorca a l'hospital El Toro. La meva mare es diu Elena i el meu pare Toful. En l'any 2009 vaig iniciar els meus estudis a Sa Graduada i l'any 2019 vaig anar al institut Cap De Llevant. Gràcies a les meves notes no vaig repetir ningun curs. A l'any 2024 vaig estudiar FCAFE. Quan vaig acabar FCAFE vaig entrenar on havia jugat a bàsquet en el C.D.  Alcazar. Quan vaig acabar vaig anar a viure a Estats Units amb la meva parella. Als 8 mesos em van fitxar Els Celtics amb 37 anys, i me vaig quedar a viure.

DANNA ALEJANDRA VEINTIMILLA ASANZA

El meu nom és Danna, vaig néixer el 8 de Gener 2006, la meva mare es diu Alejandra i el meu pare Danny. Tinc dos germans, un es diu Alejandro i l’altre Mathias, són més petits que jo. La primera paraula que vaig dir va ser “papà” i els meus primers passos els vaig donar als 11 mesos.

A l’any vaig anar a l’escoleta Magdalena Humbert fins els 3 anys. Als 3 anys vaig anar a l’escola Sa Graduada fins els 12 anys. Quan vaig acabar a Sa Graduada vaig anar a l’institut Joan Ramis fins als 18 anys. Després vaig anar a la universitat d’Alaior fins els 23 anys, vaig fer Magisteri d’infantil. I vaig treballar a l'escoleta Magdalena Humbert fins els 40 anys.
Els moments més importants per a mi són el naixement dels meus germans, la meva boda i el naixement de la meva filla.

AYMAN ZAIDI
Vaig néixer en 2006 ha Menorca, a l'hospital de Monte Toro. La primera paraula que vaig dir era “Mama”. Vaig aprendre a caminar als nou mesos.
La primera vegada que vaig visitar un altre puesto va ser quan tenia 1 any perquè m'havien de fer una operació. Quan tenia 13 anys vaig anar al institut al cap de llevant m'ho vaig passar bé a l'Escola. Vaig arribar a primer de Batxillerat i vaig aprendre molt. Vaig anar a la universitat de Barcelona, quan
vaig acabar la universitat vaig anar a un club de futbol de nom Atlético de Madrid. Als 20 anys vaig tenir un fill que es deia Munir i un altre que es deia Mohamed. Vaig ser molt milionari i em van fitxar al Manchester United per 80.176.288.
Als 40 anys me vaig retirar del futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.